Trainen voor survivalrun

img 4882

Een survivalrun lopen vereist een mengeling van kracht, duurvermogen, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen. Al deze aspecten moeten getraind worden om uiteindelijk een survivalrun (leuk) uit te kunnen lopen. Daarnaast is het ook handig als je weet welke hindernissen je zoal tegenkomt bij een survivalrun en hoe je ze het beste kunt nemen. Wil je goed voorbereid aan de start van Survivalrun Lingezegen staan? Kijk dan hieronder welke trainingsvorm bij jou past.

LET OP: een survivalrun is niet hetzelfde als een obstacle run, lees HIER wat het verschil is.

Lingezegenrun trainingsgroep.

UITGEBREIDE TRAININGEN (INCL VOEDINGSADVIES, COACHING, KLEINE GROEPJES ETC)  - LATER INSTROMEN IS BEPERKT MOGELIJK.
Wil je het goed aanpakken? Meld je dan aan voor de Lingezegenrun trainingsgroep van Buddy2sur5. Bij deze trainingsgroep word je in 8 weken tijd onder deskundige begeleiding klaargestoomd voor Survivalrun Lingezegen. In kleine groepjes (max. 6 deelnemers per trainer) werken we samen aan je kracht, conditie en techniek. Tegelijkertijd krijg je, indien gewenst, voedingsadvies en mentale ondersteuning. Deze groep is ook geschikt voor beginnende sporters, ieder traint op zijn eigen niveau. Bereid je optimaal voor en klik HIER voor meer informatie en aanmelding over deze trainingsgroep. Buddy2sur5 is onderdeel van de organisator van Survivalrun Lingezegen en partner van Survivalrun Trainingsgroep Arnhem.

Lidmaatschap Survivalrun Trainingsgroep Arnhem.
Je wordt lid van Survivalrun Trainingsgroep Arnhem en gaat trainen bij onze survivalrun trainingsgroep aan de Rijkerswoerdse Plassen (tussen Arnhem en Elst). Er zijn groepen voor volwassenen en jeugd (vanaf 9 jr). Meld je aan voor een proeftraining, zie www.survivalarnhem.nl voor meer informatie, data en aanmelding.

Woon je niet in de omgeving van Arnhem? Kijk dan op www.survivalbond.nl voor een trainingslocatie bij jouw in de buurt.

SPONSOREN

par-lingezegen

logo uitrwaarde ruimte voor recreatie

logo-van-amerongenwolfsakker logo

logo-runners-world

logo decathlon

koninklijke marine logo

quality networks

combekk homeware

logo intratuin

wetering logo

ntp groep logo

logo-r2h