Het parcours

categorie├źn

Deelnemers moeten kunnen zwemmen. Er zitten diverse waterdoorsteken in.

FUNRUN 5 km - minimum leeftijd 10 jaar - de instapversie van de survivalrun, hindernissen waar geen specifieke kennis van technieken voor nodig is
Wedstrijd 7,5 km - minimum leeftijd 18 jaar - voor getrainde survivalrunners met pittige technische hindernissen. Nog nooit een survivalrun gelopen ? Schrijf dan in bij de recreanten.
Recreatief 7,5 km - minimum leeftijd 10 jaar - technische survivalrun hindernissen
Wedstrijd 12 km - minimum leeftijd 18 jaar - voor getrainde survivalrunners met pittige technische hindernissen. Nog nooit een survivalrun gelopen ? Schrijf dan in bij de recreanten.
Teamrun 12 km - minimum leeftijd 18 jaar - technische hindernissen, kennis van survivalruntechnieken is benodigd om met bandje over de finish te komen
Recreatief 12 km - minimum leeftijd 18 jaar - technische hindernissen, kennis van survivalruntechnieken is benodigd om met bandje over de finish te komen.

Meer info : www.survivalrunbond.nl

routekaartjes 2018

Het hele gebied buiten de Rijkerswoerdse Plassen wordt ontwikkeld tot landschapspark. Hierdoor is de route tot op in de laatste weken nog in bewerking, afhankelijk van de werkzaamheden van de aannemer en overleg met Staatsbosbeheer. Maar het beloofd een prachtig mooi parcours te worden met veel vette Betwuse klei.

route 5 km FUNRUN
 parcours 5km 2018
route 7,5 km
 parcours7.5km 2018
route 12 km : let op, meefietsen in het achterste deel van de 12 km lus ( hindernis 5 t/m 11) is niet toegestaan. Zie bebording ter plaatse. Hou je aan de regels dan kunnen we ook volgend jaar hier weer doorheen. Bedankt !
 parcours12km 2018

LET OP: Kerkstraat afgesloten op 22 april 2018.
De Kerkstraat (weggetje tussen de Plassen door) is afgesloten voor verkeer omdat de weg een aantal maal wordt overgestoken door de lopers. Ook pers en toeschouwers mogen er NIET gemotoriseerd in.

image-3466797

SPONSOREN

par-lingezegen

logo uitrwaarde ruimte voor recreatie

logo-van-amerongenwolfsakker logo

logo-runners-world

logo decathlon

koninklijke marine logo

quality networks

combekk homeware

logo intratuin

wetering logo

ntp groep logo

logo-r2h